Gå till innehåll
Falu Ryttarsällskap
Falu Ryttarsällskap

Lite mer om US...

Falu Ryttarsällskap Ungdomssektion Hyllas som Årets Ungdomssektion 2023

Falu Ryttarsällskap Ungdomssektion tar stolt emot utmärkelsen som Årets Ungdomssektion för det gångna året. Trots att detta var deras första år som ungdomssektion har de inte bara lyckats etablera sig, utan även skapat en stark gemenskap och en rad minnesvärda ögonblick för sina medlemmar och deltagare.

Höjdpunkten på året var deras käpphästhoppning i maj, där de genom generösa sponsorer lyckades skapa en spännande tävlingsbana och bjuda in ridklubbar från hela Dalarna för att främja samhörighet inom ridsporten.

Ungdomssektionen arrangerade även en Pay and Jump med Halloweentema i oktober vilket visade sig vara en uppskattad händelse, där ungdomssektionen investerade i egna rosetter för att göra det extra minnesvärt för deltagarna.

Under året deltog även delar av ungdomssektionen i den årliga tävlingen "Vi i Stallet" där de tog hem segern, vilket belönades med ett stipendium. Med detta första framgångsrika år bakom sig ser Falu Ryttarsällskap Ungdomssektion fram emot att bygga vidare på sina erfarenheter och skapa ännu fler minnesvärda stunder för sina medlemmar och gemenskapen under det kommande året.

Senast uppdaterad: 2024-03-13

Besöksadress

Svedens gård
791 96 Falun

Postadress

Falu Ryttarsällskap, Box 33
791 02 Sundborn

Kontakta oss

023771162
lena.sterner@telia.com