Gå till innehåll
Falu Ryttarsällskap
Falu Ryttarsällskap

Funktionär - Du gör klubben!

Falu Ryttarsällskap erbjuder utveckling för sina tränings och tävlingsryttare, därför behövs just du!
Vi tror också att vara funktionär bidrar till vår goda klubbkänsla som gör att vi väljer att vara en kugge och medlem i just FaRS oavsett om du rider eller inte.
Gemenskap är viktigt!
Klubben är och blir vad var och en av oss medlemmar gör den till, det är just därför det är roligt att vara en del av oss.
Falu Ryttarsällskap arrangerar tävlingar för att alla klubbens medlemmar skall få möjlighet att delta/tävla i våra olika tävlingar, från klubbtävling till elit. Intäkterna från klubbens tävlingar och aktiviteter går direkt till vår anläggning samt till att hålla nere våra träningskostnader, med andra ord direkt tillbaka till dig som medlem.
Därför behöver vi just dig som funktionär till våra tävlingar. Då det finns flera tävlingsdagar i både hoppning och dressyr på olika nivåer så kan du hjälpa till andra dagar än när du själv tävlar. Eller varför inte före eller efter?
Det är vi som gör klubben – tillsammans är vi starka!

I kalendern (till vänster under "Anmälan funktionär") kan du anmäla dig som funktionär till våra tävlingar och du kan även göra andra anmälningar som t ex till Öppen bana.

En bild

Senast uppdaterad: 2023-01-07

Senast ändrad av: Anna Granlöf

Besöksadress

Svedens gård
791 96 Falun

Postadress

Falu Ryttarsällskap, Box 33
791 02 Sundborn

Kontakta oss

023771162
lena.sterner@telia.com