Gå till innehåll
Falu Ryttarsällskap
Falu Ryttarsällskap

God Jul & Gott Nytt År

Julgranskula

Hej alla medlemmar i Falu Ryttarsällskap. Ett år har snart gått med många tävlingar och flera fina insatser på såväl tävlingsbanan som kämpande funktionärer.

Stort TACK till alla som gjort det möjligt att genomföra alla fina tävlingar och till alla duktiga ryttare som har representerat Falu Ryttarsällskap, såväl elit som lokala förmågor.

Vi vill passa på att önska alla gamla och nya medlemmar i Falu RS en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Vi brukar ju informera om saker via hemsidan www.fars.se och våra sociala medier på Facebook och Instagram.

I slutet av denna information finner ni ett formulär som vi önskar att ni fyller i, det är en kort enkel enkät som ni lämnar in helt anonymt.
Vi är bra men vill bli bättre och måste vara lyhörda så att alla medlemmar får en möjlighet tycka till.

Falu Ryttarsällskap har under året genomfört fem tävlingar, med Dala Equestrian Week där Dalahoppet med Elitserien och Div 1 samt SM i dressyr för ponny under en vecka. Två fantastiska evenemang där SM för ponny i dressyr blev en ny erfarenhet. SM fick idel lovord från såväl Svenska Ridsportförbundet som deltagare ”bästa SMet i Sverige/Norden ever”. Vi lyfter på hatten till alla er som jobbade hårt innan, under och efter tävlingsveckan.

Vi har också målat om hela träningsparken av hinder, städdag på Sveden, hinderkörning till Lugnet tor, iordningställande av Lugnet, vattning av ridhus, saltning av ridhus, skulle kunna fylla hela dokumentet med saker som händer och behöver åtgärdas för att hålla anläggningen i toppskick men stannar där.

Medlemsavgifter

Nytt år betyder ny medlemsavgift. En liten höjning 2024
Junior 380 kr
Senior 430 kr
Familj 935 kr

Sätts in på bg 5347–7774

Viktigt att komma ihåg är att fylla i formuläret som finns på hemsidan även om du förnyar ditt medlemskap. Formuläret ska fyllas i en gång per år för både nya och gamla medlemmar.

Kommunikationskanaler

För att få mer information om aktuella saker som händer i föreningen eller på anläggningen kan du följa oss på sociala medier, Facebook och Instagram. Vi har en grupp där betalande medlemmar i föreningen är målgruppen och kan få intern information, Falu RS – endast medlemmar. Sen har vi en grupp för externa målgrupper som heter Falu RS – extern information. Sök gärna medlemskap i båda grupperna för att hänga med på vad som händer. Hemsidan och kalendern är förstås också bra att ha koll på.

Gästtränare

Vi har gästtränare som kommer regelbundet och datumen ligger i kalendern på hemsidan.
I hoppning har vi Leif Hall och Sandra Jacobsson.
I dressyr har vi Maria Ia Eriksson och Margareta Maggan Osmund.
För att få vara med på träningarna gäller följande prioriteringsordning:

  1. Tävlingsryttare i FaRS
  2. Medlemmar i FaRS
  3. Icke medlemmar (betalar en extra avgift om 100 kr/tillfälle).

Alla nya och gamla medlemmar hälsas välkommen till,
Årsmöte 23 februari 2024 på Svedens Gård, cafeterian.
Vi bjuder på något tilltugg och trevligt samkväm.

Klicka på länken Enkät, då öppnas formuläret och du kan fylla i enkäten.

Enkät

Slutligen vill vi återigen önska alla medlemmar en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Senast uppdaterad: 2024-01-08

Senast ändrad av: Eva Österlund

Besöksadress

Svedens gård
791 96 Falun

Postadress

Falu Ryttarsällskap, Box 33
791 02 Sundborn

Kontakta oss

023771162
lena.sterner@telia.com