Gå till innehåll
Falu Ryttarsällskap
Falu Ryttarsällskap

Hej Funktionär

Tack för att du ställer upp med din tid, utan dig ingen tävling utan dig ingen förening.
Välkommen till den här helgen tillsammans med oss på Svedens Gård.


Lite praktisk information:


- Vi bjuder på funktionärmat och fika, du hittar fika vid "Runda Bordet" inne hos Karin i cafeterian. Maten frågar du efter på samma ställe. Du äter innan eller efter ditt pass samt fikar när tillfälle ges.

-Parkeringen förutom att hälsa våra tävlande välkomna och visa dem vart de skall parkera, Så ser ni till att det finns skottkärror på lite olika ställen samt att de töms i blå "flaket" vis stora utebanan med jämna mellanrum. Har folk slarvat så mockar vi också ute på gården.

-Banan. har du pass på morgonen är det en samling med banchef Isabella 08.30 nere på på banan. Har du passet på eftermiddagen så samlas ni vid "runda bordet" i cafeterian där "alltiallo" möter upp er för att ge er den information som behövs samt se när det är läge att genomföra skiftet. Har ni frågor under passet så är det Isabella som svara på det. Vi hjälps även åt med att sköta framhoppningen. Vi försöker dela på uppgiften under helgen. alla kommer någon gång få en klass där.

-Efter helgens sista klass hjälpas ALLA åt att plocka undan bana samt se till att det är mockat på gården och allmänt snyggt och fint inför nästa vecka aktiviteter.

Återigen stort tack för att just du ställer upp
#faluryttasällskap #tilsammansärvistarka

Varmt välkomna till en rolig helg!

//Sofia Alexandersson, Tävlingsledare.

Senast uppdaterad: 2023-03-17

Senast ändrad av: Eva Österlund

Besöksadress

Svedens gård
791 96 Falun

Postadress

Falu Ryttarsällskap, Box 33
791 02 Sundborn

Kontakta oss

023771162
lena.sterner@telia.com