Gå till innehåll
Falu Ryttarsällskap
Falu Ryttarsällskap

Är ni med, det är nu det händer

Välkommen på en hästtävling som är unik i sitt slag. Nordic Horse Show är en inomhustävling som samlar både bredden och eliten i en riktig arenatävling av femstjärnig karaktär.

Det blir hopptävlingar med hästar från 1-1,45 m och ponny från lätt B-msv B. Tävlingen avslutar inomhussäsongen och är en bra förberedelse inför utomhussäsongen då banan håller utomhusmått.

Förutom hopptävlingar bjuds du som besökare på intressanta föreläsningar, clinics, kids corner, minimässa och mycket mer.

Nordic Horse show anordnas av Falu Ryttarsällskap och Gävle Ryttarsällskap i samarbete med Göransson Arena.

Datum
3-6 april.

Tider
Kommer närmare evenemanget.

Biljetter
Släpps under hösten.

Anmälan till tävlingen
Mer information om regler och kvalplatser kommer längre fram. Anmälan till tävlingen öppnar 8 veckor innan evenemanget.

INFORMATION GÄLLANDE VÄSKFÖRBUD
Polismyndigheten införde den 1 november 2023 ett totalförbud mot införsel av väskor för besökare på större evenemang. Undantag kan endast beviljas av medicinska skäl och efter att väskan har genomgått nödvändig kontroll. Vi uppmanar dig att regelbundet besöka vår hemsida för den senaste informationen och att hålla koll på din e-post för ytterligare information inför ditt besök.

FOTOGRAFERING
Vi på Göransson Arena fotograferar, filmar och/eller livesänder evenemang för att använda bilderna och filmerna i vår kommunikation. Vi kan komma att använda bilderna/filmerna i våra kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta info@goranssonarena.se eller prata med personal på plats om du har någon invändning mot att synas i bild.

 

Senast uppdaterad: 2024-05-03

Senast ändrad av: Eva Österlund

Besöksadress

Svedens gård
791 96 Falun

Postadress

Falu Ryttarsällskap, Box 33
791 02 Sundborn

Kontakta oss

023771162
lena.sterner@telia.com